Jamie de kimmiş?

6 Haz

Yemek kursu beklediğimizden başarılı geçti. Kimsenin bir yeri kesilmedi, yangın çıkarmadık, en önemlisi de zehirlenmedik. Yemeklere gelince, şu kadarını söyleyebilirim: Jamie Oliver çok şanslı ki biz farklı alanlarda kariyer yapmışız, yoksa bugün utancından tost bile yapamazdı:) Birbirimizin yaptıklarını tadıp, “Çok güzel olmuş, şahane yapmışsın, müthiş,” diye gerekli desteği de verdik. Artık kim tutar bizi? Daha çıkmadan bir sonraki dersler için gün ayarlamaya çalışıyorduk.

Atölye CookBook her şeyi ile sevimli bir yer. Hocamız Nadin Akıncı ve Burçak Hanım, mutfağın dışındaki dünyayı unutmamıza ve bilmediğimiz bir alanda keyif alarak bir şeyler üretmemize yardımcı oldular. Malzemeleri nereden alabileceğimizden, yaptıklarımızı nasıl servis edeceğimize kadar birçok da tüyo verdiler. Üç saatin sonunda karnımız tok, sırtımız pek ayrıldık:)

Midya Salma

Renkli Biber Borani

(Azıcık yanan) otlu ızgara böreği

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: